середу, 18 листопада 2020 р.

Вебинар: Рішення для автопарків Європи: можливості Marketplace

Geotab продовжує серію веб-семінарів о транспорті та логістиці. У семінарах, фахівці Geotab розповідають вам про проблеми ринку і про те, як їх подолати, наприклад, докладний опис функцій тахографа в системі Geotab і про те, як використовувати екосистему, щоб зосередитися на речах, які мають найбільше значення для вашого автопарку.

Сьогоднішній день не буде таким же, як вчора, тому дуже важливо інвестувати в гнучке і динамічний телематичне рішення, адже мова йде про здатність адаптуватися до зростаючих вимог управління автопарком. Розуміння того, як рішення Geotab може вирішувати повсякденні проблеми автопарку, як приклад з Geotab Marketplace, універсальним магазином, в якому можна знайти все, що важливо для вашого бізнесу, від камери до оптимізації маршруту і інструментів для навчання водіїв.

Geotab Truck для Європи

Рішення Geotab Truck для Європи, як частина набору продуктів Geotab, забезпечує інтеграцію та розширення з додатками на Marketplace. На вебінарі 24 листопада представники GEOTAB більш детально розглянуть можливості Geotab Marketplace для сектора важких вантажних автомобілів (HGV), які допоможуть вам розширити функціональні можливості автопарку та отримати максимальну віддачу від відкритої платформи Geotab.

Щоб зареєструватись або переглянути попередній запис після події: https://tinyurl.com/yxsetq3k

Немає коментарів:

Дописати коментар