четвер, 6 травня 2021 р.

Сьогодні Geotab оголосила, що четвертий рік поспіль вона є однією з Canada’s Best Managed Companies!

Це досягнення визначається постійним прагненням Компанії приділяти пріоритет успіху своїх співробітників, партнерів та клієнтів, перш за все, в той же час залишаючись інноваційним продуктом у галузі “Connected Car”. 

Торонто, Онтаріо - 5 травня 2021 року - Компанія Geotab, світовий лідер в області IoT і Connected Car, оголосила сьогодні, що вона була визнана за загальну ефективність бізнесу і стійке зростання переможцем Золотого стандарту з престижною нагородою Канади як Canada's Best Managed Companies четвертий рік поспіль. Лауреати нагороди Best Managed 2021 входять в число кращих в своєму класі канадських компаній, з виручкою більше 25 мільйонів доларів, демонструючи лідерство в області стратегії, можливостей та інновацій, культури, відданості і фінансової стабільності для досягнення стійкого зростання.


Зараз, на 28-му році свого існування, програма «Canada's Best Managed Companies» залишається однією з провідних бізнес-програм країни, в рамках якої канадські компанії визнаються за інноваційні методи ведення бізнесу світового рівня. Щорічно сотні підприємницьких компаній змагаються за це звання в рамках суворого і незалежного процесу, який оцінює рівень їх управлінських підходів та методів.

Переможці 2021 року премії «Canada's Best Managed Companies» будуть нагороджені на віртуальному гала-вечорі. Віртуальний симпозіум Best Managed буде присвячений актуальним питанням бізнесу, які є ключем до успіху сьогоднішніх бізнес-лідерів.

Програма Best Managed спонсорується Deloitte Private, CIBC, Canadian Business, Smith School of Business і TMX Group.

Повний текст читайте тут: https://is.gd/bukeUd