понеділок, 30 березня 2020 р.

Аналіз Geotab показує, що важкі вантажівки як і раніше поставляють предмети першої необхідності, незважаючи на скорочення загального обсягу комерційних вантажних автомобілів.

Geotab, світовий лідер в області IoT і пов'язаних з ним перевезень, сьогодні оприлюднив нові дані, що підкреслюють вплив, яке COVID-19 надав на діяльність комерційних транспортних засобів і потік товарів. Дані, які обробляються більш ніж 2 мільйонами автомобілів Geotab, підключених по всьому світу, показують, що, незважаючи на загальне скорочення обсягу комерційних перевезень по всьому континенту, важкі вантажівки все ще знаходяться в дорозі і допомагають доставляти товари першої необхідності населенню.

Результати показують, що в той час як загальний обсяг руху в більшості типів комерційних транспортних засобів продовжує знижуватися день у день, важкі транспортні засоби зафіксували найменше зниження, з 27% нормальної активності на 27 березня 2020 року порівняно з базовими показниками, взятими з 1 лютого. до 15 березня 2020 р.

Докладний звіт читайте на сайті - https://www.geotab.com/press-release/covid19-commerical-vehicle-volume/

Немає коментарів:

Дописати коментар