середу, 26 лютого 2020 р.

Познайомтесь з новим інтернет-магазином

Новий дизайн. Нове сприйняття. Новий спосіб покупки рішень.

Якщо вам недостатньо функціональних можливостей, то ви завжди можете скористатися Інтернет-магазином – Geotab Marketplace. Будучи відкритою платформою, Marketplace пропонує сотні готових рішень в різних областях.

Geotab Marketplace – це найдосконаліший онлайн-центр рішень для управління автопарком. Від автомобільних відеореєстраторів та відстеження активів через Bluetooth до додатків управління технічним обслуговуванням і відстеженням витрати палива – ви можете знайти широкий спектр рішень для вашого бізнесу, інтегрованих з відкритою телематической платформою Geotab. Що робить наш Marketplace унікальним, так це те, що будь-який сторонній розробник додатків або Замовник може розробляти нові програми для Marketplace, використовуючи безкоштовний і доступний комплект розробки програмного забезпечення Geotab.

Торговий майданчик Geotab допомагає підприємствам максимізувати віддачу від цілісного рішення управління автопарком. Інтегруючи ваш пристрій Geotab з додатками в Marketplace, ви будете мати під рукою інструменти для прийняття кращих управлінських рішень і задоволення точних потреб вашого бізнесу. Geotab дозволяє клієнтам інтегрувати дані відкритим, інтуїтивно зрозумілим чином, що прискорює стратегічне використання даних в бізнесі.

Завдяки недавньому оновленню, на розширеному веб-сайті Geotab Marketplace легше орієнтуватися, тому клієнти можуть швидко знайти потрібні їм рішення. Ви побачите новий дизайн головної сторінки, оновлену навігацію і пошук, а також установку надбудов MyGeotab в один клік.

Всі рішення - https://marketplace.geotab.com/
Детальніше на сайті TELEMATICA