четвер, 27 лютого 2020 р.

OBD трекер наступного покоління

Ми раді познайомити Вас з найпотужнішим пристроєм GO. Трекер нового покоління, Geotab GO9, перероблений з нуля, на борту встановлений 32-розрядний процесор, значно збільшений обсяг пам’яті і тепер присутній гіроскопом. GO9 дозволяє заглянути в майбутнє вашого автопарку, так як розширені можливості обладнання забезпечують точний контроль використання палива, аналіз і рекомендації про перехід на електроавтомобілі з урахуванням глобальних практик.

Просте підключення та IOX розширення

Geotab GO9 – це пристрій для віддаленого контролю роботи транспортних засобів, яке просто підключається безпосередньо до порту OBD II вашого автомобіля. Процес установки швидкий, простий і не вимагає спеціальних інструментів або допомоги професійних установників.
Онлайн платформа управління автопарком Geotab може бути розширена в будь-який час, щоб забезпечити додаткову гнучкість і інтеграцію зі сторонніми постачальниками. Виберіть будь-який Add-On, який відповідає вашим потребам, наприклад, Mobileye ADAS, цифровий тахограф, ідентифікація водіїв, холодна логістика, відеоспостереження та б.і.