суботу, 29 лютого 2020 р.

Необмежені можливості з MyGeotab

У WEB платформі Geotab автоматизовано формуються шаблони звітів, які допомагають компаніям управляти поведінкою водія, наприклад, систематизуючи події надмірного перевищення швидкості або тривалого простою на холостому ходу, що дозволяє фактично знижувати витрата палива. За допомогою MyGeotab компанії отримують інформацію в режимі реального часу і можуть оперативно вживати заходів для зниження порушень корпоративних правил.
Мережеве програмне забезпечення SaaS компанії Geotab розміщено в великих центрах обробки даних, які захищені та оновлюються з використанням кращих галузевих практик. Рішення, що надаються Geotab, дозволяють клієнтам взаємодіяти з даними за допомогою повідомлень, інформаційних панелей і звітів, а також за допомогою потужного інструменту власної розробки програмного забезпечення (SDK), який включає API-інтерфейси для бажаної інтеграції даних, щоб розширити доступність даних за межами хмари Geotab.
Нова функція «Add-On» в SaaS Geotab дає можливість інтегруватися зі стороннім програмним забезпеченням і пристроями, використовуючи всі можливості для користувача інтерфейсу Geotab.

Як концентратора IoT (Інтернет речей) вбудованого в автомобіль, облаштування GO забезпечує додаткову функціональність за допомогою надбудов IOX. Обробляючи мільярди точок даних в день, Geotab концентрує аналітику даних, а на виході, генерує елементи машинного навчання, щоб допомогти клієнтам значно підвищити продуктивність.