четвер, 28 травня 2020 р.

Оновлення програми для водіїв Geotab Drive


Вийшло чергове оновлення програми для водіїв Geotab Drive. Що нового у версії 2002:
  • Додан новий тип DVIR, званий In-trip. Водії, які можуть виявляють дефект в процесі поїздки, можуть використовувати цей статус і оглянути автомобіль, не впливаючи на історію DVIR перед поїздкою і після закінчення поїздки.
  • Реалізована можливість завантаження зображень для формування журналів DVIR про події оглядів і ремонтів.
  • Для поліпшення входу і виходу з вікна режиму "праці і відпочинку", зменшуючи при цьому кількість часу, необхідного для виходу на основний екран програми, закладка екрану активів об'єднала візуалізацію транспортного засобу, причепів і вибір етапів навантаження в одному поданні. Екран DVIR також відображає автомобіль і причіп в одному вікні.
  • Доступний новий статус в режимах "праці і відпочинку" - "Не контролювати HOS". Цей статус дозволяє контролювати час роботи водіїв, до яких не застосовуються вимоги дотримання режимів "праці і відпочинку", цифрових тахографів, HOS та ELD.


Вище перераховані цікаві нововведення, з повним списком змін можна ознайомитися за цим посиланням https://www.geotab.com/blog/geotab-drive-updates-2002/

Для інформації: Geotab Drive це безкоштовний додаток для водіїв, яке виконує ряд важливих завдань в організації роботи сучасного автопарку, управління персоналом за кермом та перевезення вантажів. Ряд важливих функцій програми і його практичного застосування описано в попередній нашій публікації https://telematicasrv.blogspot.com/2020/05/5.html

Немає коментарів:

Дописати коментар