середу, 25 листопада 2020 р.

Майбутнє управління ланцюгами постачання

Для багатьох галузей ефективне управління ланцюжком поставок залишається ключовим компонентом успішного бізнесу.

Ланцюжки поставок і співробітники, які їх проводять, є джерелом життєвої сили світової економіки, і побудова карт розподілу має вирішальне значення для того, щоб допомогти їм подолати будь-які потенційні порушення їх повсякденних операцій. 

Майбутнє управління ланцюгами постачання

Ланцюжки поставок та транспортування

Що не кажи, але якість ланцюжків поставок забезпечує здатність транспортної галузі переміщати товари. Незалежно від того, чи здійснюється доставка на місцевому або міжнародному рівні, вантажні контейнери або вантажні автомобілі, що перевозять вантажі, повинні відслідковуватися компаніями, які їх перевозять, щоб легко визначити будь-які потенційні розриви ланцюга.

Оскільки склади, виробничі підприємства та комерційні підприємства роздрібної торгівлі майже повністю покладаються на відвантажувані їм продукти або сировину для розвитку бізнесу, вкрай важливо, щоб системи, що забезпечують їх, залишалися якомога більше недоторканими.

Відмінний спосіб для транспортних компаній підвищити надійність - використовувати телематические технології, такі як пристрій Geotab GO. Вiн підключається до стандартного порту OBD-II, кожен пристрій GO оснащено функціями для точної діагностики автопарку, оцінки стану транспортних засобів і багато чого іншого, що дозволяє транспортним підприємствам підтримувати справжню безперервність при роботі своїх розподільних ланцюжків.

Читайте повний текст #GeotabBlog, щоб дізнатися про майбутнє управління ланцюгами поставок - https://www.geotab.com/blog/future-of-supply-chain/

Немає коментарів:

Дописати коментар