понеділок, 9 листопада 2020 р.

LifeSaver Mobile вже доступний на торговельній площадці Geotab Marketplace. Це рішення може допомогти клієнтам Geotab запобігти використанню телефонів співробітників під час водіння.

На думку багатьох страхових компаній, відволікання уваги по телефону є однією з основних причин аварій комерційних автомобілів. Збільшення частоти та серйозності претензій на автострахування з боку операторів автопарків, страхове покриття з кожним годом стає все менш доступним для багатьох автопарків. За даними журналу Work Truck Magazine, 40 відсотків усіх ДТП відбувається за участю корпоративного транспорту, а за оцінкою Національної ради безпеки, принаймні 27 відсотків усіх ДТП безпосередньо пов'язані з відволіканням уваги по телефону.

Тільки програмне рішення LifeSaver Mobile (апаратне забезпечення не вимагається) застосовує інструменти втручання в режимах реального часу роботи смартфонів, щоб упреждающе змінити поведінку водія і зменшити відволікаючі фактори на телефон. Програмне забезпечення складається з мобільного додатку, який встановлюється на телефон кожного співробітника. Додаток кожного співробітника прив'язане до порталу автопарку роботодавця, який використовується менеджерами компанії для налаштування програми (години роботи, порушення, підрахунок балів) і для складання звітів про його використанні і дотриманні вимог. 

«Наш інтерес до присутності в Geotab Marketplace був підтверджений сильними позитивними відгуками, які ми отримали від ресселерів та клієнтів Geotab на конференції Geotab Connect 2020», - сказав Тед Чен, соучредитель LifeSaver Mobile. «У наші дні, коли безпека автопарку стає все більш пріоритетною, багато компаній шукають просту можливість запобігти використанню телефону співробітників під час водіння. Наше безпровідне розроблення без касації, яким можна керувати за допомогою інтеграцій з платформою MyGeotab, є ідеальним доповненням до існуючої платформи Geotab».

Докладніше: https://lifesaver-app.com/lifesaver-mobile-launches-on-the-geotab-marketplace/ 

Замовити послугу: https://telematica.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар